Juu, eilisellä riehumislenkillä Taimi repäisi kyntensä halki juuriaan myöten, joten se saa parannella tassuaan rauhassa, toivottavasti päästään Tampereen näyttelyyn, kun olen sen sinne ilmoittanut.

Ja juu! Kävin tänään Tildan kanssa ultrassa sillä seurauksella, että Tilda jäi leikkaukseen Otsan rypistys. Tildalla oli nivustyrä, johon osa kohdunsarvea oli "tunkeutunut" - ja mun loistavalla tuurilla se ainokainen pakkaspentu oli siellä. Siis tyrässä. Noh, Tiina Eläinlääkäri teki hienoa työtä ja parhaansa sen eteen, että ainokainen pikkuvihi jatkaisi elämäänsä. Takeita ei pikkunaperon kehityksen jatkumisesta ole, mutta Tilda sentään voi hyvin. Parin viikon päästä käydään taas ultrassa kurkkimassa, mitä kohtuun sillä kertaa kuuluu.

Ei voi kuin todeta, että huono tuuri on ollut seuranani koira-asioissa aika usein viime aikoina... Nyt kun leikkauspotilaalle annetaan jälkihoitoa on tosin jo suunnitelmia tehty tulevan varalle. Kaikki on vasta suunnitelma-asteella; onneksi on olemassa kasvattajayhteistyötä Cool!

Ja koska nyt siis joudun lenkkeilemään ilman koiraa, en viitsi pelkästään itsestäni valokuvaa laittaa Kieli ulkona!