...tai lähinnä tuo hienosti seisova kanakoira leikki Yllättynyt. Tehtiin pitkä lenkki Tildan ja Taimin kanssa ja heti ensi metreillä Taimi pöläytti peurat ylös kiven takaa ja lähti hienoon ajoon. Haukku kuului pitkälle - ja taisi kuulua myös mun ääni! Noh, kymmenen minuutin ajon mamman taskussa olevat namit taisivat voittaa peurajahdin ja Madame suvaitsi tulla takaisin. Niinpä sitten lenkkeiltiin koirat visusti hihnassa. Joo, ja me tiedetään, ettei noita sorkkaeläimiä saisi ajaa mäyräkoiraa suuremmalla koiralla eikä koiraa pitää irti mutta... Tässä muutama kuva lenkin jälkeen:

Peurakoira

Taimi on kiinni isännän traktorissa - meidän mielestä traktorin arvo nousi huippuunsa, mutta isäntä oli asiasta eri mieltä Cool

Kun oikein hartaasti toivoo, voi nähdä massun kasvavan ja pikkupentujen polskuttelevan Silmänisku No, ultraan mennään reilun viikon päästä, sitten tietää, onko kaikki kuvitelmaa - vai valeraskautta!

Nuuh nuuh...

Tilda seisoo

Ja lopuksi vielä sumea otos Tildan nassusta.

Alla vielä mainostetaan, että on meillä lastenvaunutkin! Vaunuissa nukkuu melkein seitsemänkuinen Samuel, jos en ole muistanut tällä palstalla mainita Pusu: